"I did not change, I just found myself!"

Välkommen 🙂

Syftet med denna sida är att sprida min glädje till löpning! Jag är varken en snabb eller en lätt löpare som kan flyta fram över stock och sten likt morgondimman med vinden om ryggen. Men det väger jag upp med min glädje och lycka till löpning.

Efter förfrågan från mina vänner som bad mig att skriva om mina lärdomar och äventyr har jag satt ihop denna hemsida. Det är spännande att skriva när känslan faller på, man vet aldrig vilken väg orden kommer att leda för att beskriva mina upplevelser.

Jag hoppas att denna sida kan glädja andra löparvänner till inspiration. Men, jag tar varken ansvar för det jag skriver är vetenskapligt förankrat eller att det fungerar för annan person i löparskor. Men det fungerar för mig!

Jag är varken sponsrad elller på annat sätt kopplad till produkter som jag använder, dissar eller haussar.

På Bilden ser ni en man som jag har träffat vid några tillfällen i löparsammanhang. Det är dock en person som på avstånd har gett mig stor inspiration till vad som är möjligt. Med rätt packad ryggsäck finns det inga gränser till vad du kan uppnå. Vilket även har god samklang i livet i övrigt. Under Bislett 24hr, Oslo, 2012, passade jag på att stanna upp i min löpning för att föreviga en bild, med: -The Man the Myth the Legend i svensk löparhistoria, Rune Larsson.